Gyakran ismétlődő kérdések - és válaszok

Mennyibe kerül egy tanfolyam?

A Plymouth Nyelvstúdiónál, az árakat tekintve online és tantermi tanfolyamoknál is 1.200 Ft/óradíjjal tudsz számolni, pl: 50 órás tanfolyam 60.000.-Ft, 60 órás tanfolyam 72.000.-Ft, de vannak 24- illetve 25 órás tanfolyamok is 28.800.-Ft és 30.000.-Ft-ért.
Általános iskolásoknak a nyelvi fejlesztő 9.600.-Ft/hó-tól, ill. a nyári gyerek klub 15.000.-Ft-tól elérhető.

Hány órás és meddig tart egy tanfolyam?

  • A Plymouth Nyelvstúdió tanfolyamai:
  • 50 órás (50×45 perc) és kb. 3 vagy 4 hónapig tart,
  • 60 órás (60×45 perc) és kb. 3 hónapig tart,
  • 24 órás kommunikációs (24×45 perc) és kb. 3 hónapig tart,
  • 25 órás tinédzsereknek, nyári, intenzív (25×45 perc) és délelőttönként 1 hétig tart. 

A tanfolyamok heti 1×3, 1×4, 2×2 (2×60 perc), 1×2 órásak, de a nyári időszakban (augusztusban)
heti 5×5 órás intenzív tanfolyamokat is indítunk.

Plymouth Nyelvstúdió Vecsés

Mikor indulnak tanfolyamok?

Negyedévente indítunk új tanfolyamokat, kezdőtől a haladó szintig, hétköznapi- hétvégi, délelőtti és délutáni ritmusban is.

Milyen szintek vannak?

A Plymouth Nyelvstúdió jelenleg 3 szinten indít tanfolyamokat, a teljesen kezdőtől, a haladón át a középfokú szintig. A diákok többsége korábban már tanult angolul, vannak, akik teljesen 0-ról vágtak bele az angoltanulásba és olyanok is, akik a középfokú nyelvvizsga megszerzését tekintik céljuknak, vagy kommunikációs gyakorlatokkal szinten szeretnék tartani a már megszerzett nyelvtudásukat. Ha az a célod, hogy már az első órán megszólalj és kommunikálj a tanfolyamon, akkor jó helyen jársz!

Mit jelent az, hogy A1, A2, vagy B1, B2-es szint?

Ezek a tanfolyami szintek elnevezései, amelyeket az Európai Tanács dolgozott ki. Arra szolgál, hogy Európában, a nyelvoktatásban, egységes megnevezéseket ill. azonos tudás elérését igazoló szinteket használjanak a nyelviskolák. Ez a Közös Európai Referenciakeret a nyelvtanulókat három nagy csoportba (A: kezdő, B: középhaladó, C: haladó) sorolja, amelyeket hat szintre (A1, A2, B1, B2, C1, C2) osztottak és ezen belül még (A1-1, A1-2, A2-1 stb.) további modulokra. Pl.: A2-1-es szint egy alapszinten tudó, de nem teljesen kezdő nyelvtanuló tudásszintjét jelöli.

Hogyan tudok jelentkezni a tanfolyamra?

Az első lépés, hogy felhívsz minket a +36 20 344-2047 telefonszámon, vagy e-mailt írsz nekünk a
plymouthnyelvstudio@gmail.com címre, vagy online jelentkezel a Jelentkezési Lap kitöltésével.

A jelentkezést követően, telefonon vagy e-mailen keresztül felvesszük veled a kapcsolatot további egyeztetés céljából. Ezután meghatározzuk, hogy szükséged van-e szintfelmérőre, ha igen, akkor ez egy személyes találkozó alkalmával lehetséges.

Fontos tudni, hogy a jelentkezési szándék nem számít valós beiratkozásnak, mert beiratkozni csak 10.000.-Ft-os előleg befizetésével, Jelentkezési lap és Adatkezelési tájékoztató kitöltésével lehetséges.

Plymouth Nyelvstúdió Vecsés

Milyen napokon vannak tanfolyamok, és hány diák van egy csoportban?

Hallgatóink többsége tinédzserekből és dolgozó felnőttekből tevődik össze, így az órák fő időszaka, hétköznap délutáni, de hétvégén délelőtt is van lehetőség tanulni. Egy csoportban max. 8-10 diák tanul.

Mit kell tudnom a szintfelmérőről? Miben más, mint a többi?

A Plymouth Nyelvstúdióban a szintfelmérő ingyenes és nem jár semmilyen további elkötelezettséggel.
Egy személyes találkozó keretében, a szóbeli felmérés után kiderül, mit tudsz alkalmazni és hol kell megerősíteni a tudásodat. És, hogy miért nem lehet nálunk online kitölteni egy kérdőívet színtfelmérő gyanánt?Azért, mert nem engedünk teret a tippelgetésnek, karikázásnak, hisz nem a matematikai esélyekre akarjuk bízni, hogy milyen szinten kezded el a tanulást nálunk.

Miért fontos a szintfelmérő? Lehet szintfelmérő nélkül beiratkozni?

A jó szintbesorolás azért fontos, hogy ne und vagy ne érezd túl nehéznek az óráidat és olyan csoporttársaid legyenek, akikkel közel azonos a tudásszinted. Emiatt magabiztosabban, kényelmesebben fogod érezni magad az óráidon. Annak érdemes szintfelmérő nélkül beiratkozni, aki kezdő- vagy újrakezdő szinten áll, aki tisztában van a saját tudávával, mert iskolarendszeren belül többször tesztelték és középfokú nyelvvizsgát szeretne tenni, illetve már van nyelvvizsgája, de szeretné szinten tartani a tudását.

Maradt még kérdesed? Tedd fel nekünk!

Hívj minket: +36 20 344-2047
Írj nekünk üzenetet: plymouthnyelvstudio @ gmail.com

Kövess minket Facebook-on, Instagram-on!

Plymouth Nyelvstúdió Vecsés