Rólunk

Plymouth Nyelvstúdió Vecsés Nagy Márk

 

„Rájöttem, hogy vidáman, szorongás nélkül is lehet angolul tanulni, hiszek a házi feladatok, a szorgalom és a mindkettőnk részéről befektetett energia erejében!”

 

A Plymouth Nyelvstúdió tanára, Nagy Márk – több mint 10 éve tanít különböző szinteken angol nyelvet, a tanítás mellett több évig volt  szakfordító, dolgozott tolmácsként, középiskolásként országos nyelvi versenyen harmadik – angolból első lett, ösztöndíjjal tanult angol nyelven a Groningeni egyetemen, dolgozott angol nyelvű újságnál, 4 évig élt és dolgozott a dél-nyugat angliai Plymouthban.

Fontos számára, hogy a hallgató céljait- és igényeit szem előtt tartva, célirányosan, sokszínű feladatokat felhasználva tanítson, mert így a hallgató valóban használható nyelvtudást szerez meg! Lényeges, hogy a hallgató egyszerre fejlessze az írásbeli- és szóbeli készségeit, illetve a nyelvtanulás elengedhetetlen része a módszeres felkészülés, a nyelvtan, a beszédgyakorlatok illetve az írásbeli feladatok megfelelő aránya.

A Plymouth Nyelvstúdióban a módszeres felkészülés részét képezi a házi feladatok rendszeres készítése és ellenőrzése. Tudtad, hogy a nemzetközi PISA-tesztek első helyén szereplő Szingapúr oktatási rendszerében a házi feladat elvégzése fontos része a felkészülésnek? Az eredmények pedig magukért beszélnek!

És még valami! A sikeres nyelvtanulás receptjéből elengedhetetlen, hogy a hallgatók jól érezzék magukat a foglalkozásokon, ezért a humor eszközeivel törekszik a jó hangulat létrehozásáért.

„Úgy vélem, egy tanár akkor lehet elismert és sikeres a szakmájában, ha tanítványai is sikeresek.”